Stalen kozijnen voor mijn Tiny House maquette

Foto

Naam
Caspar Ontwerp en Fabricage

Projectnaam
Stalen kozijnen voor mijn Tiny House maquette

Ontwerp bestand
xx3 Tiny Huisje deur voor printer 01a.skp

Rechten
Naamsvermelding

Project omschrijving

Voor het maken van een maquette van een Tiny House wilde ik de stalen kozijnen maken en het liefst extra laten opvallen. (Dit is nml. één van de dingen die ik in mijn bedrijf maak). De 3D printer kwam erg goed van pas.

Machines gebruikt
Ultimaker2 (3d-printer)

Werkwijze

In sketchup een tekening gemaakt. Met de Sketup pro in het fablab er een .STL bestand van gemaakt. Dit weer in Cura gebruikt om een printbaar bestand te maken. ‘Appeltje – Eitje’ dankzij de diverse introducties en de Sketchup cursus die ik in het Fablab heb gedaan.

Instellingen machines

Met name op de tijd gelet. Ik wilde alles binnen twee uur af hebben.

Programma’s gebruikt

Sketchup, Cura.

Materialen gebruikt

zwarte draad

Wat ging goed

Alles en de koffie was lekker.

Wat ging fout

De brim had wat kleiner gemogen.

Wat verander ik de volgende keer

Dan ga ik heel de maquette printen.

Gebaseerd op een ander project?
Nee

Foto’s

Interessante bronnen

https://www.cbkzeeland.nl/architectuur/tiny-husjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.