MTG card box

Foto

Naam
JdB

Projectnaam
MTG card box

Ontwerp bestand
Lasercutbox-mtg-v4.ai

Rechten
Naamsvermelding

Project omschrijving

Box om kaarten in op te bergen.

Machines gebruikt
Lasersnijder

Werkwijze

Met de lasersnijder.

Instellingen machines

Snijden en graveren voor 6mm triplex volgens fabsheet

Programma’s gebruikt

Adobe Illustrator

Materialen gebruikt

6 mm triplex voor de box

Wat ging goed

Alles graveren en snijden

Wat ging fout

Bovenste deel van de deksel had ik niet goed afgesteld in mijn document. Daardoor klopte het in elkaar zetten van de deksel niet helemaal. De schotjes in de doos om de kaarten de scheiden had ik van minder dik materiaal moeten maken (had nu 4mm). Kaarten passen niet overal even goed dus dat ga ik nog aanpassen.

Wat verander ik de volgende keer

Meer rekening houden met dikte materialen.

Gebaseerd op een ander project?
Nee

Foto’s

Interessante bronnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.