tandwiel gemaakt met lasersnijder

Tandwiel – lasersnijder

tandwiel gemaakt met lasersnijder
Tandwiel gemaakt met lasersnijder

Wat is mijn project?
Ik heb een tandwiel gemaakt met de lasersnijder.

Ik heb Multiplex 4 mm gebruikt.

Ik heb de lasersnijder gebruikt.

Ik had Illustrator nodig.

Op youtube.com is opgezocht hoe je snel een tandwiel kunt tekenen https://www.youtube.com/watch?v=chl4OGi5VNw . Dit is uitgevoerd in de juiste maat. Daarna is nog tekst toegevoegd. Daarna is de fabsheet van de lasersnijder gevolgd. De lasersnijder wilde niet de goede instellingen overnemen. Uiteindelijk bleek de functie ‘manual color fill’ bij ‘mode setting’ (tabblad options) niet aan te staan.

– Wat ging er goed/fout tijdens het maakproces?
De lasersnijder wilde niet de goede instellingen overnemen. Uiteindelijk bleek de functie ‘manual color fill’ bij ‘mode setting’ (tabblad options) niet aan te staan.

Chris Dekker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.